Ralf Diesvelt en Jesse Duits nieuwe prinsen bij De Deurdreiers Groessen

 In Nieuws

Prins Ralf de 1e en adjudant Jeroen Visser

De naam Ralf Diesvelt was het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ dat zaterdag 12 november werd onthuld tijdens het prinsenbal. Prins Ralf de 1e is de 59e prins van Carnavalsvereniging De Deurdreiers. Hij werd warm onthaald nadat hij een papieren muur op het podium doorbrak. Even later presenteerde zijn Adjudant Jeroen Visser zich even zo. Een jaar lang zullen ze scepter zwaaien over Deurdreiersdarp met hun leus “Met carnaval gaan wij los, van de feestburcht tot aan Rinoceros”, verwijzend naar Ralf’s voorzitterschap van jongerensoos Rinoceros.
Het afscheid van Prins André de 1e en zijn zoon Adjudant Carlo Boss was cryptisch, de bielemannen van Schutterij EMM zorgden voor het afvoeren van Boss en Boss. Uit veiligheid werd er niet gehakt, maar moest een stam worden door gezaagd.
De muziek was van de Twentse Millennium Showband. Vlak voor de geplande eindtijd kwam door een ietwat te enthousiast dansspektakel een abrubt einde aan de muziek, een boxenpartij werd omver gedanst.

’s-Middags was in de jongerensoos voor het eerst de prinswisseling voor de jeugd een feit. Afscheid werd genomen van Prins Nick Geurts en Prinses Amy Verweijen. De loting voor hun opvolgers was erg spannend, maar bepalend voor Jesse Duits die de nieuwe prins werd, Daphne Lips prinses en Sara Holkenborg president.

Recent Posts