Op 10, 11 en 12 februari 2024 vieren wij ons carnavalsweekend bij Zaal Gieling. Dit jaar pakken we extra uit vanwege ons jubileumseizoen! Ons programma is als volgt:

Zaterdag 10 februari

De zaal is open vanaf 20:00 uur met muziek van coverband All-in. Op deze avond komt Rutger van Barneveld zorgen voor extra sfeer! Rutger van Barneveld is bekend van hits als Helena, Dikke 10 en Malle Pietje. 

Zondag 11 februari

We starten de zondag met de optocht door Groessen. Deze start om 12:11 uur bij de familie Kampschreur aan de Dorpstraat en eindigt bij Zaal Gieling. Daar start het feest voor de middag met muziek van Julian en Koenshow. Voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen gaat het feest door in het café van Zaal Gieling, waarna we terug zijn voor het avondfeest.

In de avond gaat de zaal opnieuw open vanaf 20:00 uur met muziek van coverband All-in. Op deze avond komt Danny Panadero optreden om te zorgen voor een feest waar je U tegen zegt! Danny Panadero is o.a. bekend van zijn grote hit Danny’s Autopaleis.

Maandag 12 februari

Terwijl onze prinsenwagen een bezoek brengt aan de optocht van Loo starten we op maandagochtend om 11:00 uur met het Kindercarnaval bij Zaal Gieling. Onderdeel hiervan is de prijsuitreiking van de optocht voor de jeugdcategorieën. De muziek wordt verzorgd door DJ Tom.

Het Kindercarnaval gaat naadloos over in het Frühschoppen rond 12:30 uur. Ook hier wordt de muziek verzorgd door DJ Tom. Na het Früschoppen kunt u bij Zaal Gieling heerlijk stamppot eten.

’s Avonds gaat de zaal om 20:00 uur weer open. Opnieuw wordt de muziek verzorgd door coverband All-in samen met DJ Tom. Hoogtepunt van de avond is de prijsuitreiking voor de carnavalsoptocht van zondag.