Gezelligste Amsterdamse Avond

 In Geen categorie

Paaszaterdag was voor het 13e jaar in Groessen het meezingfestijn van carnavalsvereniging De Deurdreiers, de Amsterdamse Live Avond. Nederands- en Duitstalige meedeiners met als hoogtepunt Lesley Williams, de beste Hazes-imitator van Nederland. Deze sympatieke Utrechtse zanger deed Hazes tien jaar na diens dood op indrukwekkende manier herleven. Het Duitstalige repertoire door Peter Borkes leverde hem een dubbel en dwars verdiende ovatie op.

Vroeger was de Mokumse avond in een mum van tijd totaal uitverkocht. De laatste jaren is dat niet meer als gevolg van meer activiteiten op die toen nog religieus belangrijke avond. Nu was de organisatie tevreden met de 350 bezoekers, en wat ze belangrijker vond was de constatering dat het een van de gezelligste Amsterdamse Avonden ooit was.
Dat was uiteraard in de eerste plaast aan het publiek zelf te danken, maar ook aan de non-stop live optredens, zoals ook van Dweilorkest Oeverloos, Dennis Versluijs, Bianca de Dreu, Femke Hengeveld, Emile Hartkamp en DJ Sjaak van Bindsbergen.

Recent Posts