Marcel Limbeek nieuwe prins bij De Deurdreiers Groessen

 In Geen categorie

Zaterdag 8 november werd tijdens het Prinsenbal het ‘Best bewaarde geheim van Groessen’ onthuld: Marcel Limbeek is de 57e prins van Carnavalsvereniging De Deurdreiers. Meteen na de spectaculaire presentatie kwam Adjudant Wiely Steentjes al even verrassend tevoorschijn.
Limbeek is al jarenlang een bekende in de Groessense carnaval scene. Op de pronkzittingen weet hij samen met zijn gehele gezin (echtgenote en drie zonen) indrukwekkende creaties op het podium te toveren. Daarnaast is de van beroep elektromonteur muzikaal actief bij Muziekvereniging St. Andries.
Samen met zijn adjudant Wiely zwaaien ze het komend seizoen de scepter over ‘Deurdreiersdarp’ met de leus “Met carnaval laten wij van ons hoor’n”, verwijzend naar zijn muziekinstrument.

Voorafgaand aan de onthulling werd op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Niels (Meijer) 1e en zijn Adjudant Berry Visser. Hun vaders Bennie en Geert trokken hun zoons in een bolderkar door de zaal naar buiten, met als uitleg dat de beiden het carnaval een jaar lang groots hebben gevierd, maar nu klein de aftocht ondergaan. Beiden hebben besloten bij de vereniging betrokken te blijven. Niels gaat de Senaat&Convent versterken en Berry gaat als ‘stagelopend’ het bestuur versterken.

Het Prinsenbal werd druk bezocht door genodigden en de collega vereniging De Nathalzen uit Loo. De vernieuwde aanpak van de PR en het laatste optreden van Commercial Break op het Prinsenbal hadden ook een positief effect op het bezoekersaantal.

Recent Posts