Prinsenbal Groessen met Commercial Break

 In Geen categorie

Zaterdag 8 november zwaait Prins Niels de 1e samen met zijn vriend en Adjudant Berry Visser voor het laatst de scepter over Deurdreiersdarp. Met hun leus ‘Carnaval vieren wij groots’ waren ze een jaar lang het visitekaartje van Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Het tweetal staat een waardige afscheidsceremonie te wachten. Nadat de scepter is ingenomen wordt het tweetal op een ludieke aftocht getrakteerd.

In aanloop naar de onthulling van het ‘Best bewaarde geheim van Groessen’ wordt de spanning in de zaal opgevoerd. Het aftellen kan beginnen tot de nieuwe prins wordt gepresenteerd.

Voor deze avond vol ontlading en gezelligheid zijn speciaal uitgenodigd alle optochtdeelnemers, de buren van de scheidende prins, de buren van de feestburcht, de ouders van de schoolverlaters van groep 8 en de dansmarietjes, de adverteerders en collega Carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo.

Toporkest Commercial Break zal voor het laatst het Prinsenbal in Groessen muzikaal omlijsten. De bandleden stoppen er eind februari definitief mee. Op die allerlaatste dag, 28 februari, schitteren ze als nooit tevoren tijdens de Amsterdamse Live Avond. Deze ‘Grande Finale’ belooft een super feestje te worden met Emile Hartkamp, Peter Borkes en Dennis Verluis, die zich nog een keer van hun beste kant laten zien. De voorverkoop voor de Amsterdamse Live Avond start na de bekendmaking van de nieuwe prins.

Het Prinsenbal op zaterdag 8 november in Feestburcht Gieling  is voor iedereen toegankelijk, de entree bedraagt € 10,00. Leden en genodigden hebben vrij toegang.

Recent Posts