Pronkzitting Groessen: Voorverkoop zondag 4 januari

 In Geen categorie

Allemaal talent van Groessense bodem dat het podium betreedt tijdens de Pronkzitting van de Groesssense Carnavalsvereniging De Deurdreiers (Pronkzitting zaterdag 17 en zondag 18 januari 2015 en Try-out vrijdag 16 januari 2015). Het programma zit weer vol met verrassingen laat de commissie weten.
Commissievoorzitter Bertus Ebbers is onder de indruk van de aangeboden kwaliteit. Prins Marcel (Limbeek) de 2e en Adjudant Wiely Steentjes zijn het boegbeeld, en hanteren daarbij hun leus “Met carnaval laten wij van ons hoor’n”. Vorig jaar zorgde Marcel Limbeek met zijn hele gezin voor een adembenemend optreden en oogstte er een staande ovatie mee.

De jeugdprins Roel Wilting en prinses Anne Otten presenteren hun proclamatie. President Tom Lentjes kondigt op eigen wijze de optredens aan en muziekvereniging St. Andries is het ‘huusorkest’.

De voorverkoop is zondag 4 januari in café Gieling vanaf 11.00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur start de verkoop op volgorde van binnenkomst. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenkaart.

Recent Posts