Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

75 jaar vrijheid vieren we samen

20 november 2021 @ 19:30 - 23:59

Na twee keer uitgesteld te zijn gaat het nu eindelijk door. Een uniek feest geïnspireerd door het grootse thema ’75 jaar vrijheid’, dat in 2020 volop aandacht kreeg. Jong en oud werd erbij betrokken, voorgelicht en bewust gemaakt van het feit dat de vrijheid, zoals we die nu kennen eigenlijk nog maar pas verworven is, en dat er geen garantie is dat het ook altijd zo zal blijven. De organiserende commissie ‘Gruosna 838’ (een commissie van CV De Deurdreiers) onderschrijft het grote belang ervan, en wil daar ook een steentje aan bijdragen, hoe kleinschalig het ook is. Er zijn contacten gelegd met de oosterburen met als boodschap gezamenlijk een vrijheidsfeestje te vieren. Uit de Duivense partnergemeente Gemünden am Main is belangstelling getoond, met dank aan het Jumelagecomité Duiven.
Op 20 november moet het gebeuren met Duits- en Nederlandstalige feestmuziek. Zanger Peter Borkes neemt het Duitstalige voor zijn rekening en Ronnie Ruijsdael het Nederlandstalige. De Retteketet Showband is de bindende muzikale factor.
Dankzij een aantal sponsors kan de entree tot €10,- worden beperkt.
De voorverkoop start 20 oktober 2021: E-tickets zijn te bemachtigen via de website www.deurdreiers.nl. Kaarten zijn fysiek in een beperkte oplage te koop bij Zaal Gieling Groessen of per mail te bestellen bij penningmeester@deurdreiers.nl.
De feestlocatie is Zaal Gieling Groessen, Dorpstraat 29 in Groessen, vanaf 19:00 uur is de zaal open. De coronaregels van dat moment worden in acht genomen.

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
19:30 - 23:59

Locatie

Zaal Gieling Groessen
Dorpstraat 29
Groessen, 6923AC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
0