André Boss nieuwe prins bij De Deurdreiers Groessen

 In Nieuws

Prins André de 1ste  en adjudant Carlo Boss

Het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ werd zaterdag 14 november onthuld tijdens het prinsenbal. André Boss is de 58e prins van Carnavalsvereniging De Deurdreiers. Na de beeldpresentatie van de voorgaande 57 prinsen, kwam de 57-jarige André  door een papieren wand tevoorschijn.

Kort daarop kwam op dezelfde wijze zijn zoon Carlo als zijn adjudant door de wand. Prins André de 1e zwaait een jaar lang de scepter in Groessen onder het motto: ‘Zonder gezeur knallen wi-j de carnaval deur’.

De heer Boss  was in het verleden voorzitter van de Raad van Elf, waar hij nog steeds deel van uitmaakte, en hij geeft leiding aan de technische commissie van de carnavalsvereniging.

Het afscheid van zijn voorganger Prins Marcel 2e (Limbeek) en Adjudant Wiely Steentjes verliep bijzonder. Zij deden een dankwoordje in de vorm van een korte proclamatie, waarbij ze ondersteund werden door hun kinderen op jachthoorns. Na het ritueel van ontdoen van alle prinselijke kenmerken werd het tweetal verrast door muziekvereniging St. Andries en hun jachthoornclub  die de muzikale aftocht verzorgden.

Carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo was te gast en de Brabantse coverband Slamm  verzorgde de muziek in de goed gevulde feestburcht Gieling.

Recent Posts