Bouwruimte voor carnavalswagens

 In Nieuws

Per direct beschikbaar: bouwruimte voor carnavalswagens

Wil je komend carnaval samen met vrienden, familie en/of buren meedoen aan de optocht? Maar heb je nog geen geschikte bouwruimte gevonden? Zoek dan niet langer, want samen met carnavalsvereniging De Nathalzen bieden we je onderdak.

De voormalige manege Landsmaat (Den Oldenhoek 3 in Groessen) is per direct beschikbaar voor de bouw van carnavalswagens en andere objecten ten behoeve van de optochten. Na afloop van het carnaval kunnen de wagens, karren en onderstellen hier ook opgeslagen worden. Je hoeft dus ook niet op zoek naar een aparte opslagruimte.

Bescheiden kosten
Er zijn slechts bescheiden kosten mee gemoeid. De huurlasten bedragen 66 euro voor een volledig kalenderjaar. Hiervan bekostigen we onder meer kleine aanpassingen aan het pand en de inrichting van een afvalstraat. Je kunt bijvoorbeeld kleine verf- en houtresten achterlaten. Voor het gebruik van stroom en water rekenen we een voorschot bedrag 55 euro. De energiekosten worden na afloop van het seizoen naar evenredigheid verdeeld onder alle loodsgebruikers. Tot slot vragen we een borgsom van 111 euro. Dit bedrag krijgt je groep na afloop van de huurperiode terug, mits de bouwplek netjes wordt achtergelaten.

Kortom, voor een relatief laag bedrag kun je comfortabel – op een riante plek – en in alle rust toewerken naar de carnavalsoptochten van Groessen (zondag 11 februari) en van Loo (maandag 12 februari) . Wil je meer informatie of wil je direct je een plaats reserveren? Stuur een e-mail naar opslagruimte@deurdreiers.nl. We maken dan een afspraak en bespreken alle (on)mogelijkheden.

Hoe lang?
Het gebruik van de voormalige manege Landsmaat als bouw- en opslagloods voor carnavalswagens is een tijdelijke oplossing. Hoe lang we er precies terecht kunnen voor de wagenbouw, hangt met name af van de komst van de A15. Volgens de laatste informatie duurt het nog enkele jaren voordat er op z’n vroegst wordt begonnen met de aanleg, wat goed nieuws is voor de carnavalsgroepen die in de loods bouwen. De Deurdreiers en De Nathalzen blijven zich, samen met Stichting Dickens in de Liemers, gezamenlijk inzetten voor een permanente bouw- en opslagloods.

Recent Posts