Brommertoer, ‘Sinus Groep’ en 192TV Drive-In Show

 In Nieuws

Nostalgie voor ‘De Jeugd van Vroeger’ op 1 april in Groessen.

Op 1 april staat Groessen in het teken van de nostalgie. ‘Gruosna 838’, een activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Deurdreiers heeft voor het tweede jaar achtereen het thema ‘De Jeugd van Vroeger’ op haar programma staan. Dit jaar wordt ’s-middags vanaf 13:00 uur al begonnen met ‘Brommers kieken’ in de vorm van een ‘brommer-disco-toer’. Iedereen die een bromfiets heeft mag meedoen. Er is een route van 45 km door de Liemers uitgezet, met een aantal stempelposten o.a. op plekken waar de toenmalige disco’s in Duiven, Groessen en Loo stonden: Octopus Duiven, Rinoceros Groessen, De Tackel Loo, De Herberg Duiven, De Uitlaat Groessen en De Waay Groessen. In de zaal speelt ondertussen de 65+ formatie de ‘SINUS GROUP’ er is een foto/prenten tentoonstelling te bewonderen. Er is gelegenheid om een unieke green-screen foto te laten maken en er wordt een gratis ritje in een zijspan aangeboden.

Voor het avondprogramma zijn DJ’s van de nostalgische tv-zender 192TV uitgenodigd met hun Drive-In Show. Zij beschikken over uniek beeldmateriaal van de artiesten van weleer. Het belooft een feest van herkenning te worden.

Voor het middagprogramma is de toegang gratis. Deelname aan de brommer-disco-toer is € 15,00 inclusief consumpties onderweg en bij de finish. Het inschrijfformulier vindt u hier. Voor de ‘192TV Drive-In Show’ kosten de kaarten in de voorverkoop € 7,50. Entree aan de deur is € 12,50.

Voorverkoopadressen:

Groessen: Zaal Gieling, Jongerensoos Rinoceros, Kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten, Assurantiekantoor Lentjes en Zn.

Loo: Sportkantine SV Loo.

Duiven: Autobedrijf Nijland Q8  tankstation, Café Bij de Buren, Snackcounter Braam Eilandplein.

Zevenaar: Leo van Ussen Tweewielerservice.

Of bestel kaarten via  info@deurdreiers.nl

Gruosna 838 2017 flyer voorkant

Gruosna 838 2017 flyer achterkant

Recent Posts