Carnavalsvereniging De Deurdreiers eert haar jubilarissen

 In Nieuws

Zaterdag 14 maart vond de drukbezochte verenigingsmiddag van CV De Deurdreiers plaats in Feestburcht Gieling. Tijdens deze middag voor actieve Deurdreiers werden vier leden in het zonnetje gezet voor jarenlange inzet voor de vereniging. Oud-prins  Koos Koning is 22 jaar actief als lid van de Senaat&Convent en is een gewaardeerd buutartiest. Leo van Onna heeft in 22 jaar een flinke staat van dienst: president, bestuurslid, jubileumprins en is momenteel lid van de Raad van Elf. Toon Jacobs is al 33 jaar actief, waarvan 9 jaar bestuurslid, in 1998 adjudant en momenteel lid van de Senaat&Convent en van de Olde Raddreiers. René van Brandenburg heeft in 33 jaar veel meegemaakt binnen de vereniging. Als prins, als adjudant, als lid van de raad van elf, de senaat en de commissie pronkzitting en momenteel als raadsman. Maar ook als artiest op het podium met Bets en Hent en het legendarische ‘PeterPam’ samen met Peter Berendsen, en als initiator van de Amsterdamse Live Avond.

’s-Avonds was café Gieling goed gevuld met bezoekers die filmbeelden konden zien van de grote optocht, en kregen een kijkje in de keuken van alle wagenbouwers. De velen die meededen in de optocht konden zo ook alle andere creaties bewonderen. De Deurdreiers verklaarden een in alle opzichten een prachtig seizoen te hebben gehad met dank aan allen die meededen.

Foto (Eddy de Wild): Sylvia en Toon Jacobs, Nicolette Godschalk, Leo van Onna, de mascotte van De Deurdreiers, Yvonne en René van Brandenburg en Koos en Nelly Koning.

Recent Posts