Clubkasbijdrage uitgereikt door ‘De Liemers Helemaal Goed’

 In Nieuws

Een tweede prijs voor Carnavalsvereniging De Deurdreiers

Tijdens een workshopavond op 16 april is door ‘De Liemers Helemaal Goed’ de clubkasbijdrage 2015 uitgereikt aan verenigingen die de Liemers op een ludieke en opvallende wijze promoten. Twee keer per jaar wordt er een workshop georganiseerd om verenigingen te inspireren, verbinden en ondersteunen. Het thema was dit keer: ‘Hoe kom ik in de krant?’

Kees Verschuuren van dagblad De Gelderlander en Sjoerd Geurts van Geurtsmedia waren de experts die uitleg en tips gaven om een goed persbericht te schrijven en te presenteren.

Na afloop van de workshop reikte de Zevenaarse wethouder Anja van Norel de clubkasbijdrage uit. De derde prijs van € 100 was voor Scouting Subanhara Liemersgroep, de tweede prijs van € 250 voor Carnavalsvereniging De Deurdreiers, en de eerste prijs van € 500 voor duikteam Sub Aqua Libera uit Lobith.
CV De Deurdreiers hebben het logo van DLHG steeds laten terugkomen op alle ledenkaarten en toegangskaarten en uiteraard ook op de website. Een uitdaging is het om een volgende keer te gaan voor een eerste prijs door het uitdragen van DLHG extra ludiek en origineel aan te pakken.

Recent Posts