Gerrie Duits en Evan Lentjes nieuwe prinsen bij De Deurdreiers Groessen

 In Nieuws

Prins Gerrie de 1e en adjudant Frank Buiting

De naam Gerrie Duits was het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ dat zaterdag 11 november werd onthuld tijdens het prinsenbal in de Groessense Feestburcht Gieling. De 60e prins van Carnavalsvereniging De Deurdreiers presenteerde zijn maat Frank Buiting als zijn adjudant. Het komende jaar zwaaien ze de scepter over Deurdreiersdarp met de leus “Carnaval, wij geven er kleur aan”, verwijzend naar beider beroepen, respectievelijk autospuiter en bloemenkweker.

Na een warm afscheidswoordje door President Tom Lentjes werden Prins Ralf (Diesvelt) de 1e en zijn zwager Adjudant Jeroen Visser door eigen familie en vrienden op ludieke wijze afgevoerd in rolcontainers. De muziek werd verzorgd door de Twentse Millennium Showband.

De jeugd beleefde ’s-middags in jongerensoos Rinoceros een eigen prinswisseling. Daar werd eerst afscheid genomen van Prins Jesse Duits en Prinses Daphne Lips. Als prins had alleen Evan Lentjes zich opgegeven, dus zijn functie was al snel ingevuld. Voor de functie van prinses waren meer kandidaten. Na een spannende loting was Prinses Doortje Tiedink de gelukkige. Sterre Bloemberg is de presidente van de Jeugdhofhouding geworden. Tom Visscher presenteerde deze  middag.

Recent Posts