Groessen Dreijt weer deur met theater bij Gieling

 In Nieuws

Na meer dan een jaar alleen online te zijn geweest mag Carnavalsvereniging de  Deurdreiers ook weer live een feestje bouwen. Het draaiboek is al lang klaar, de artiesten hebben genoeg van het oefenen en de familie Gieling weet al lang welk heerlijk menu ze  haar gasten wil voorschotelen.

Op vrijdag 2 juli is het dan eindelijk zo ver, de deuren van zaal Gieling te Groessen gaan weer open voor haar gasten. Commissie Pronkzitting van Carnavalsvereniging organiseert 4 voorstellingen met optredens van Groessense artiesten. Toneel vereniging Das Mooi speelt een “online” klucht waarbij ze alternatieven voor de toekomst van de Andreas kerk voordragen. Daarna presenteert de vriendengroep van Prins Thijs en Adjudant Jelle de zoektocht naar een nieuwe “Irma Sluijs”’. In de Voice of Gebarentolk laten de mannen hun handen wapperen wat tot komische situaties leidt. Het laatste optreden van de show is voor buutreedner Boellie die in het dagelijkse leven beter bekend is als Rene (Pammetje) van Brandenburg. Met doldwaze sprookjes krijgt hij de zaal tot tranen toe aan het lachen en dat is precies de ontspannende gezellige sfeer waar iedereen zo aan toe is.

De voorstellingen worden door presentatrice Margit Gasseling vlot aan elkaar gepraat waarbij ze ook nog per gang verteld wat de deelnemers aan het 4 gangen diner krijgen voorgeschoteld. Deze Dinershows zijn op zaterdag en zondagavond. Op vrijdagavond en zondagmiddag heeft Gieling een borrelplank voor de liefhebbers samengesteld. Terwijl iedereen lekker aan het eten is speelt zanger/gitarist Peter Loeters op de achtergrond de mooiste evergreens.

Geen carnavalsavonden of pronkzittingen dit jaar maar 4 voorstellingen met Groessens Theater. De Deurdreiers en Zaal Gieling waren blij weer iets te kunnen organiseren en het publiek heeft genoten! Voor herhaling vatbaar!

Recent Posts