Groessense optocht weer groot

 In Nieuws

De Optochtcommissie van Carnavalsvereniging De Deurdreiers heeft al ruim 50 eenheden die zich hebben ingeschreven voor de optocht. Daarvan zijn maar liefst 23 wagens. In totaal betekent dit dat er zo’n 750 mensen aan de optocht deelnemen.

Programma C.V. De Deurdreiers Groessen

Vrijdag 5 februari: 09.11 uur Carnaval op de Joannesschool met Jeugdprins Nick Geurts en prinses Amy Verweijen. Om 20.00 uur Carnavalsfeest in Jongerensoos Rinoceros.

Zaterdag 6 februari, Zondag 7 februari, Maandag 8 februari: Vanaf 20.00 uur gekostumeerd carnaval in Feestburcht Gieling met muziek van ‘AMP’, voorheen ‘VIBE’. (zaterdag is geheel uitverkocht, zondag en maandag is entree € 12,50 resp. € 10,00)

Zondag 7 februari: 12.00 start van de grote optocht door de straten van Groessen met aansluitend de Sleuteloverdracht door burgemeester Rik de Lange en de proclamatie door Prins André de 1e en Adjudant Carlo Boss. Daarna feest in de Feestburcht, waartoe men met  een vrije gift aan de narren al toegang heeft.

Maandag 8 februari: Vanaf 10.30 het Früschoppen in Café Gieling met eieren bakken, draaien aan het Rad en muziek van ‘Vision’. In de zaal is vanaf 10.30 uur het Kindercarnaval, een gezellig feestje voor de kleintjes.

Dinsdag 9 februari: Vanaf 15.00 uur in Feestburcht Gieling carnavalsfeest met de Senioren Sociëteit Groessen.

Zaterdag 5 maart: Vanaf 20.30 uur filmavond in Café Gieling van de optocht en de voorbereidingen voor o.a. degenen die met de optocht meededen en er zelf weinig van meekregen.

Recent Posts