Groessen heeft een vol Carnavalsprogramma

 In Nieuws

Het carnavalsfeest blijft groeien in Groessen. Jongeren uit de wijde omgeving weten het te vinden, en zijn lid van De Deurdreiers. De organisatie heeft zich een gezellige sfeer als hoogste doel voor ogen. Behalve het populaire zaalfeest in feestburcht Gieling met op drie avonden toporkest SLAMM, worden de kinderen, tieners en ouderen zeker niet vergeten: Tienerparty, feest op de basis-Joannesschool en in Jongerensoos Rinoceros, mede organisatie van het carnavalsfeest in Thuvine te Duiven en bij de Senioren Sociëteit in Groessen.

Een belangrijk hoogtepunt is de jaarlijks groeiende optocht, waarvoor zich al 23 wagens en 22 loopgroepen hebben opgegeven. Maandagmorgen hebben de kinderen vanaf 10:00 uur een feestelijk programma in zaal Gieling, terwijl de ouderen het frühschoppen starten met (gratis) gebakken eieren met spek en een broodje.

Prins Gerrie (Duits) de 1e en zijn Adjudant Frank Buiting zwaaien samen met Jeugdprins Evan Lentjes en prinses Doortje Tiedink de scepter over Deurdreiersdarp met hun leus: ‘Carnaval, wij geven er kleur aan’.

Recent Posts