Gruosna 838: 75 jaar vrijheid vieren we samen

 In Nieuws

De Groessense feestcommissie ‘Gruosna 838’ organiseert op zondag 22 maart een uniek feestje geïnspireerd door het grootse thema ’75 jaar vrijheid’. Een serieus onderwerp dat nu een jaar lang volop aandacht krijgt. Jong en oud wordt erbij betrokken, voorgelicht en bewust gemaakt van het feit dat de vrijheid, zoals we die nu kennen eigenlijk nog maar pas verworven is, en dat er geen garantie is dat het ook altijd zo zal blijven.

Er zijn ontelbaar veel vieringen met een officieel karakter. De commissie onderschrijft het grote belang ervan, en wil daar ook haar steentje aan bijdragen, hoe kleinschalig het ook is. Er zijn contacten gelegd met onze oosterburen met als boodschap gezamenlijk een vrijheidsfeestje te vieren. Uit de Duivense partnergemeente Gemünden am Main en uit Elten is belangstelling getoond.

Op 22 maart moet het gebeuren met Duits- en Nederlandstalige feestmuziek, waarbij Peter Borkes het Duitstalige voor zijn rekening neemt en Ronnie Ruijsdael het Nederlandstalige. DJ Angelo is de bindende muzikale factor.

Dankzij een aantal sponsors kan de entree tot € 10 worden beperkt. E-tickets zijn te bemachtigen via onze webshop. Daarnaast is er fysieke kaartverkoop op de volgende adressen: Nijland Q8 station Duiven, Van Ussen Tweewielers Zevenaar, Zaal Gieling Groessen en Sportkantine Loo.

De middag begint rond 15:00 uur in zaal Gieling te Groessen.

“75 JAAR VRIJHEID VIER JE SAMEN”

op zondagmiddag 22 maart 2020 in Zaal Gieling te Groessen Dorpstraat 29

van 15:00 tot ongeveer 20:00 uur.

Duitstalige entertainment door Peter Borkes

Nederlandstalige entertainment door Ronnie Ruysdael

DJ Angelo maakt er een gezellig geheel van.

De commissie ‘Gruosna 838’ is een onderdeel van Carnavalsvereniging De Deurdreiers te Groessen.

Recent Posts