Het nieuwe frühshoppen en kindercarnaval in Groessen

 In Nieuws

Maandag 16 februari om 10.30 uur dubbel feest!

In Groessen wordt een nieuwe weg ingeslagen voor het frühschoppen en het kindercarnaval. Beide feestjes starten tegelijk om 10.30 uur. De pas opgerichte commissie ‘De Olde Raddreiers’, samengesteld uit o.a. oud-bestuursleden van Carnavalsvereniging De Deurdreiers, heeft het frühschoppen nieuw leven ingeblazen. Het duo ‘Vision’ zorgt vanaf het begin voor de muziek in café Gieling, terwijl intussen  begonnen wordt met het bakken van eieren.

Onder het motto ‘Samen Proosten’ zijn o.a. Groessense verenigingen uitgenodigd om getuige te zijn van de nieuwe opzet. Een ludiek onderdeel is het ‘DREIEN’ aan het ‘RAD’ waarmee de prijs voor een bestelling kan worden bepaald. Een ander hoogtepunt is de trekking van de loterij, waarbij 11 grote prijzen te winnen zijn. Zaal Gieling heeft beloofd op een ludieke manier te trakteren in het kader van hun 50-jarig bestaan dit jaar. De middag wordt afgesloten met de traditionele boerenkool.

In zaal Gieling is het podium voor het Kindercarnaval, dat ook in een nieuw jasje is gestoken. De nieuwe opzet staat in het teken van het 33 jarig jubileum van de Kinderpronk. Hiervoor heeft de commissie speciale optredens in petto.

Recent Posts