Mooi programma Groessense pronkzitting 2018

 In Nieuws

Drie avonden op rij presenteert Carnavalsvereniging De Deurdreiers in zaal Gieling haar pronkzitting enkel met Groessense artiesten van allerlei kunnen. Vrijdag 19 januari is de aftrap met de ouderen en schoolverlaters als publiek. Op zaterdag 20 en zondag 21 januari zijn de avonden uitverkocht op een paar plaatsen na op zondag. Prins Gerrie (Duits) de 1e, zijn Adjudant Frank Buiting en Jeugdprins Evan Lentjes en -prinses Doortje Tiedink zwaaien de scepter met de leus ‘Carnaval wij geven er kleur aan’.

Op het programma staan dans, muziek, sketches en buuts door: Senaat&Convent, Puur toeval, Boellie van de Boemel, Dansgroep Move On, Koos Koning, Toneelgroep ‘Das mooi’, Olde Raddreiers, De Fratello’s, de Dansgarde en Drumfanfare EMM. De commissie is aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de optredens. Een van de hoogtepunten is de uitreiking van een dorpsonderscheiding, bestemd voor iemand die zich belangeloos inzet voor de dorpsgemeenschap.

Commissievoorzitter Bertus Ebbers en presentator president Tom Lentjes hebben de touwtjes in handen en Muziekvereniging St. Andries is het ‘Huusorkest’.

De avonden beginnen vrijdag en zaterdag om precies 19:30 uur (zaal open om 19:00), op zondagavond een uur eerder: 18:30 uur (zaal open 18:00 uur).

Recent Posts