Nieuwe voorzitter voor Carnavalsvereniging De Deurdreiers

 In Nieuws

Ralf Diesvelt volgt Kristy Leenders op

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering van CV De Deurdreiers Groessen is Ralf Diesvelt unaniem verkozen tot hun nieuwe voorzitter, naar zijn zeggen, de mooiste vereniging van Groessen. Dat gebeurde op de 11e van de 11e. Hij volgt Kristy Leenders op, die twee jaar de kar trok als interim voorzitter. De online vergadering werd bijgewoond door ruim dertig leden, die besloten om de contributie voor dit jaar te halveren. Dat moet de leden doen besluiten om lid te blijven, niet om alleen kosten te dekken, maar ook om activiteiten te organiseren die nog wel kunnen. Zo gaat de vereniging aan de slag met ‘DeurdreiersTV’, met regelmaat filmpjes posten op social media. Op de 11e van de 11e is het eerste filmpje al gelanceerd. Daarin worden de ‘nieuwe’ prins en adjudant gepresenteerd, wederom Prins Thijs de 1e en zijn Adjudant Jelle Roordink.

In januari of februari wordt het ‘Groessens theater’ uitgevoerd als de regels het toestaan. De organisatie en de artiesten hebben het plan al op de plank liggen. Het is geen Pronkzitting, maar een dinershow in de avond en een matinee in de middag. In het carnavalsweekend zal zeker iets ludieks gaan plaatsvinden, waarbij ook de jonge jeugd aandacht krijgt. Of er een zomercarnaval met een optocht gaat komen, dat is wel een wens van de Deurdreiers. Corona zal het bepalen.

Behalve de verkiezing van een nieuwe voorzitter zijn drie andere bestuursleden, Carla Hakvoort, Marcel Willemsen en Geert Smits, unaniem herkozen voor een periode van drie jaar.

Op de foto: Omdat het tijdens de online-ledenvergadering op e 11e van de 11e fysiek niet mogelijk was, is de voorzittershamer zondagmiddag 15 november officieel voor de camera overgedragen door Kristy Leenders aan Ralf Diesvelt. Om het niet te ‘zwaar’ te maken is behalve de echte hamer op ludieke wijze de overdracht met een grote paalhamer op foto vastgelegd. ‘Die grote hamer past mij beter’ aldus Ralf. Hij verklaarde er veel zin in te hebben, en wil het ‘groots’ aanpakken, ondanks deze moeilijke corona-periode.

Recent Posts