Ontmoeting met Peter Faber op zondag 28 november

 In Nieuws

Op uitnodiging van de Commissie ‘Gruosna 838’ komt de Amsterdamse acteur Peter Faber voor een optreden naar Groessen. Hij is bekend als acteur, maar ook van zijn inspirerende verhalen, gedichten, spreuken en zang. Daarnaast produceert hij kleurrijke schilderwerken die hij maakt voor zijn Stichting. Ook ter plekke schildert hij een nieuw werk. De opbrengst van deze schilderwerken gaat geheel naar de ‘Peter Faber Stichting’ (ANBI erkend). Deze stichting is sinds 2009 landelijk actief met creatieve projecten gericht op risicojongeren. In Groessen worden minimaal twee schilderwerken ter waarde van €500,- onder de bezoekers verloot. Deze worden bekostigd uit het inleg/entreebedrag van €25,- per bezoeker. Of een entreebedrag van € 12,50 zonder deelname aan de loterij.

Het idee om Peter Faber uit te nodigen is ontstaan  op 27 februari toen een commissielid het tv-programma ‘Matthijs Gaat Door’ zag waarin Peter Faber te gast was in het programmaonderdeel ‘Forever Young’. Daarin vertelde hij over zijn leven en over zijn gedrevenheid zich in te zetten middels zijn stichting voor het welzijn van ontspoorde jongeren. Het schilderen is voor hem een middel om zijn verhaal te vertellen en tevens een manier om de stichting te financieren. Dat tv-programma was zo indrukwekkend dat het commissielid een mailtje stuurde naar Peter Faber met het voorstel om in Groessen een optreden te verzorgen. Proberen kan tenslotte altijd. Een paar weken later belde de acteur zelf enthousiast op en vond het een prachtig idee.

Op zondagmiddag 28 november vanaf 14:00 uur zal hij in zaal Gieling op het podium staan.

AANMELDEN: Uitsluitend via het mailadres peterfaberstichting@deurdreiers.nl waar u uw naam en adres vermeld en een bedrag van € 25 (of €12,50 indien enkel deelname zonder loterij) overmaakt naar bankrekening NL59 RABO 0315 4118 56 t.n.v. CV De Deurdreiers. Het entreebewijs wordt thuisgestuurd of bezorgd. Het optreden is op 28 november 2021 in Zaal Gieling Groessen en begint om 14:00 uur. Vanaf 13:00 uur worden de gasten ontvangen zodat er ruim de tijd is om aan de corona-maatregelen te voldoen.

Recent Posts
0