Prinsenbal Groessen met Brabants toporkest Slamm

 In Nieuws

Afscheid van Prins Marcel (Limbeek) de 2e en Adjudant Wiely Steentjes

Zaterdag 14 november in Feestburcht Gieling neemt Groessen afscheid van Prins Marcel de 2e en zijn Adjudant Wiely Steentjes.  ‘Met carnaval laten wij van ons hoor’n’  was hun leus waarmee ze een jaar lang het visitekaartje waren van Carnavalsvereniging De Deurdreiers. Op diverse gelegenheden hebben ze de vereniging vertegenwoordigd, zoals bij jubilea en evenementen als ‘Zomer in Gelderland’ en de opening van de Bokbierpruuveri-j van Showband KDO.

Het tweetal staat een ludieke afscheidsceremonie te wachten, waarna de scepter wordt ingenomen. Vervolgens wordt de spanning in de zaal flink opgevoerd rond de onthulling van het ‘Best bewaarde geheim van Groessen’. De verschijning van een nieuwe Prins is elk jaar weer een spektakel.

De bekende Brabantse coverband Slamm zal voor het eerst het Prinsenbal in Groessen muzikaal omlijsten. Leden en genodigden hebben vrij toegang. Genodigd zijn o.a. CV De Nathalzen uit Loo, buren van prins en adjudant, buren van Zaal Gieling, ouders van schoolverlaters en dansmarietjes, optochtdeelnemers en adverteerders.

Het Prinsenbal op zaterdag 14 november in Feestburcht Gieling begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. De entree voor niet-leden bedraagt 10 euro.

Recent Posts