Prinsenbal Groessen met DJ Tom

 In Nieuws

Roland Vedder en Ralph Meijer nemen afscheid als prins en adjudant

Zaterdag 9 november nemen Prins Roland de 1e, Adjudant Ralph, Jeugdprins Nathan en Prinses Lotte afscheid van hun regeerseizoen 2018-2019 bij Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Eerder op die dag is vanaf 13:30 uur in jongerensoos Rinoceros het afscheid van Jeugdprins Nathan Vedder en prinses Lotte Wilting. De kinderen van de groep 8-leeftijd gaan vervolgens onderling uitmaken middels loting wie de nieuwe prins, prinses, president en andere functiebekleders worden voor het komend seizoen. Tijdens het avondprogramma in Feestburcht Gieling mogen ze zich voorstellen op het podium van de ‘grote’ prins tijdens het Prinsenbal.

Daar wordt op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Roland (Vedder) de 1e en zijn Adjudant Ralph Meijer na een jaar lang heerschappij over ‘Deurdreiersdarp’ en met hun leus ‘‘met carnaval laat je je gaan, 100 pivo maak aan!”

Rond de klok van 22:11 uur zal ‘Het best bewaarde geheim van Groessen’ worden onthuld. De nieuwe prins en adjudant van De Deurdreiers presenteren zich op spectaculaire wijze. Met DJ Tom wordt een gezellig feestje gegarandeerd voor alle leeftijden. Alle dorpsgenoten en genodigde verenigingen zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Deelnemers aan de optocht kunnen zelfs een prijs winnen.

Het Prinsenbal op zaterdag 9 november begint in Feestburcht Gieling om 20:11 uur.

Recent Posts