Prinsenbal Groessen met Millennium Showband

 In Nieuws

Zaterdag de elfde van de elfde nemen Prins Ralf de 1e, Adjudant Jeroen, Jeugdprins Jesse Duits en Prinses Daphne Lips afscheid van hun regeerseizoen 2016-2017 bij Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Op zaterdagmiddag 11 november is vanaf 13:30 uur in jongerensoos Rinoceros het afscheid van Jeugdprins Jesse en prinses Daphne. Vervolgens gaan de kinderen van de groep 8-leeftijd onderling uitmaken middels loting wie de prins, prinses, president en andere functiebekleders worden voor het komende jaar. Aan het begin van het avondfeest in Feestburcht Gieling mogen ze zich voorstellen op het podium van de ‘grote’ prins.

In de loop van deze avond wordt op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Ralf (Diesvelt) de 1e en zijn zwager Adjudant Jeroen Visser. Een jaar lang zwaaiden ze de scepter over ‘Deurdreiersdarp’.

Rond de klok van 22:11 uur zal ‘Het best bewaarde geheim van Groessen’ worden onthuld: De nieuwe prins en adjudant van De Deurdreiers presenteren zich op spectaculaire wijze. De Millennium Showband maakt van dit Prinsenbal een daverend feestje. De leden van collega Carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo zijn als vanouds te gast.

Het Prinsenbal op zaterdag 11 november begint in Feestburcht Gieling om 20:11 uur en is dit jaar voor het eerst gratis voor iedereen toegankelijk.

Recent Posts