Prinsenbal Groessen met orkest STORM

 In Nieuws

Gerrie Duits en Frank Buiting nemen afscheid als prins en adjudant

Zaterdag 10 november nemen Prins Gerrie de 1e, Adjudant Frank, Jeugdprins Evan en Prinses Doortje afscheid van hun regeerseizoen 2017-2018 bij Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Op zaterdagmiddag 10 november is vanaf 13:30 uur in jongerensoos Rinoceros het afscheid van Jeugdprins Evan Lentjes en prinses Doortje Tiedink. Vervolgens gaan de kinderen van de groep 8-leeftijd onderling uitmaken middels loting wie de prins, prinses, president en andere functiebekleders worden voor het komende jaar. ’s-Avonds tijdens het avondprogramma in Feestburcht Gieling mogen ze zich voorstellen op het podium van de ‘grote’ prins.

In de loop van deze feestavond (Prinsenbal) zal op ludieke wijze afscheid genomen worden van Prins Gerrie (Duits) de 1e en zijn Adjudant Frank Buiting na een jaar lang heerschappij over ‘Deurdreiersdarp’.

Rond de klok van 22:11 uur zal ‘Het best bewaarde geheim van Groessen’ worden onthuld. De nieuwe prins en adjudant van De Deurdreiers presenteren zich op spectaculaire wijze. Het orkest “STORM” garandeert een gezellig feestje. Deze zespersoons formatie bestaat uit muzikanten uit de regio en is bekend van optredens in Jongerensoos Rinoceros en vorig jaar tijdens het jubileumfeest van Muziekvereniging St. Andries in Groessen.

Het Prinsenbal op zaterdag 10 november begint in Feestburcht Gieling om 20:11 uur en is dit gratis toegankelijk voor iedereen.

Recent Posts