Pronkzitting Groessen: voorverkoop zondag 3 januari

 In Nieuws

Pronkzitting zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016
Try-out vrijdag 15 januari 2016

De commissie pronkzitting van de Groessense Carnavalsvereniging De Deurdreiers had er een flinke kluif aan met zoveel aanbod van Groessens talent. Maar alles komt aan bod, van muziek tot buut en van dans tot proclamatie. Verrassende optredens en een onderscheiding zullen drie avonden achtereen het publiek vermaken. Op vrijdagavond 15 januari zijn de leden van de Senioren Sociëteit Groessen en de schoolverlaters van groep 8 te gast bij de try-out. Op zaterdag- en zondagavond 16 en 17 januari zijn bijna 300 zitplaatsen gereserveerd voor de bezoekers in Feestburcht Gieling.

Het gebeuren staat onder leiding van commissievoorzitter Bertus Ebbers. Prins André (Boss) de 1e en zijn zoon Adjudant Carlo zwaaien sinds het Prinsenbal in november de scepter met hun leus ‘Zonder gezeur knallen wi-j de carnaval deur’. Jeugdprins Nick Geurts en prinses Amy Verweijen presenteren hun proclamatie. President Tom Lentjes kondigt op eigen wijze de optredens aan en muziekvereniging St. Andries is het ‘huusorkest’.

De voorverkoop is zondag 3 januari in café Gieling vanaf 11.00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur start de verkoop op volgorde van binnenkomst. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenkaart.

Recent Posts