Pronkzitting Groessen: Voorverkoop zondag 5 januari

 In Nieuws

Drie avonden op rij entertainment met uitsluitend Groessens talent op de planken. Carnavalsvereniging De Deurdreiers presenteert een gevarieerd programma in het weekend van 17 tot 19 januari in Zaal Gieling. Op vrijdag zijn te gast de leden van de Senioren Sociëteit Groessen samen met de jeugd die komend jaar de basisschool gaan verlaten en die dat dit jaar deden. Op vrijdagavond dragen Jeugdprins Dani Stokman en prinses Jackie Gieling hun proclamatie voor. Dat doen prins Thijs (Steentjes) de 1e en adjudant Jelle Roordink op zaterdag- en zondagavond.

De commissie pronkzitting heeft verrassende optredens in petto, maar laat daar nog niets over los. In elk geval een gevarieerd programma met sketches, muziek, dans en buuts. De optredens starten klokslag 19:00 uur (zaal open 18:30 uur).

De presentatie is in handen van president Tom Lentjes en wordt muzikaal ondersteund door het ‘huusorkest’ Muziekvereniging St. Andries.

De voorverkoop op zondag 5 januari in café Gieling start om 11:00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenpas.

Recent Posts