Pronkzitting Groessen: Voorverkoop zondag 6 januari

 In Nieuws

Pronkzitting vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019

Drie avonden op rij Groessens talent op de planken. De commissie pronkzitting van Carnavalsvereniging De Deurdreiers presenteert een gevarieerd programma in het weekend van 18 tot 20 januari in Zaal Gieling. Op vrijdag zijn leden van de Senioren Sociëteit Groessen te gast zijn samen met de jeugd die dit jaar de basisschool gaan verlaten en die dat vorig jaar deden. Op deze avond zullen Jeugdprins Nathan Vedder en prinses Lotte Wilting hun proclamatie voordragen. Dat doen prins Roland (Vedder) de 1e en adjudant Ralph Meijer op zaterdag- en zondagavond.

De commissie heeft verrassende optredens in petto, maar laat daar weinig over los. Het wordt in ieder geval een gevarieerd programma met sketches, muziek, dans en buuts. De optredens starten klokslag 19:00 uur (zaal open 18:30 uur).

De pronkzitting wordt gepresenteerd door president Tom Lentjes en wordt muzikaal begeleid door het ‘huusorkest’ Muziekvereniging St. Andries.

De voorverkoop op zondag 6 januari in café Gieling start om 10:30 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenpas.

Recent Posts