Pronkzitting Groessen: Voorverkoop zondag 8 januari

 In Nieuws

Pronkzitting zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017
Try-out vrijdag 20 januari 2017

In Groessen staat veel talent te popelen om de Pronkzitting tot een succes te maken. De organiserende Commissie Pronkzitting van Carnavalsvereniging De Deurdreiers is verrast door de vele optredens en de hoge kwaliteit. Uitsluitend Groessense artiesten vermaken de gasten op 20, 21 en 22 januari in Feestburcht Gieling met dans, muziek, sketches en buuts.

Op vrijdagavond 20 januari is de try-out met als gasten de leden van de Senioren Sociëteit Groessen, de schoolverlaters van groep 8 en Jeugdprins Jesse Duits met -prinses Daphne Lips. Op zaterdag- en zondagavond 21 en 22 januari zijn bijna 300 zitplaatsen beschikbaar die tijdens de voorverkoop op 8 januari te bemachtigen zijn.
Prins Ralf (Diesvelt) de 1e en Adjudant Jeroen Visser presenteren hun proclamatie, welk voor het eerst op de Pronkzitting te horen is. Nieuwe namen op de Pronkzitting zijn Boellie van de Boemel, toneelclub ‘Das Mooi’ en de Olde Raddreiers.

De Pronkzitting staat o.l.v. Bertus Ebbers, wordt gepresenteerd door President Tom Lentjes en muzikaal begeleid door ‘huusorkest’ Muziekvereniging St. Andries.

De voorverkoop op zondag 8 januari in café Gieling start om 11.00 uur ’s-morgens. Het café is open vanaf 10.00 uur. Een plaatsbewijs kost € 10 per persoon, voor leden is het gratis op vertoon van de ledenkaart.

Recent Posts