Pronkzitting Groessen: Voorverkoop zondag 8 januari

 In Nieuws

De Groessense carnavalsvereniging De Deurdreiers pakken weer flink uit met drie dagen een vol programma voor de pronkzitting in Zaal Gieling van 20-21-22 januari. Oude bekenden keren terug, zoals ‘Puur Toeval’, de mini-garde, ‘Vrienden van de Prins’ en Boellie. Een opvallende nieuwkomer is het verrassende duo ‘Douwe en Bouwe’. Gezamenlijk levert dat een gevarieerd programma op met sketches, muziek, dans en buuts. Na twee jaar is het Groessense talent er weer helemaal klaar voor. De eerste avond is vrijdag 20 januari, dan zal naast het vaste programma de proclamatie worden voorgedragen door jeugdprins Levi Holland en jeugdprinses Lieke Thuis. Op zaterdagavond en zondagmiddag zal dat worden gedaan door Prins Roos de 1e en zijn Adjudant Bart van Ditshuizen. De presentatie is in handen van president Tom Lentjes en wordt muzikaal ondersteund door het ‘huusorkest’ Muziekvereniging St. Andries.

Voor het eerst dit jaar is de derde sessie op zondagmiddag, in plaats van het gebruikelijke avondprogramma. Na afloop kunnen bezoekers deelnemen aan een schnitzelmenu.

Op vrijdag- en zaterdagavond start het programma om 19:30 uur (zaal open 19:00 uur).

Zondagmiddag wordt gestart om 13:30 uur (zaal open 13:00 uur).

Entreekaarten kunnen worden bemachtigd tijdens de voorverkoop op zondag 8 januari in café Gieling vanaf 10:30 uur (café open om 10:00 uur), waar tevens kan worden gereserveerd voor het schnitzelmenu tegen betaling van 14 euro.

De entreekaarten zijn gratis voor leden. Niet leden betalen voor vrijdag € 10,00 en voor zaterdag en zondag € 12,50.

Recent Posts