Rogier van Ditshuizen en Levi Holland nieuwe prinsen bij De Deurdreiers Groessen

 In Nieuws

Prins Roos de 1e en adjudant Bart van Ditshuizen

Zaterdag 12 november bleek dat Rogier (Roos) van Ditshuizen en zijn zoon Bart het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ waren toen ze uit hun prinsenburcht-mobiel stapten. Als Prins Roos de 1e en Adjudant Bart regeert het duo een jaar lang over Deurdreiersdarp met hun leus: ‘Jetzt geht’s roos!’. De meeste voorspellers zaten er flink naast, omdat ze ervan overtuigd waren dat er een prinses tevoorschijn zou komen.  

’s-Middags beleefde de jeugd (basisschool groep 8) al een spannend carnavalsfeest in jongerensoos Rinceros. Daar werden de functies verdeeld op basis van loting. Zo werd Levi Holland de jeugdprins, Lieke Thuis de prinses en Tren Bloemberg de president.

Tijdens het prinsenbal ’s-avonds mochten ze zich presenteren en waren getuige van de onthulling van de ‘grote’ prins.

Prins Thijs (Steentjes) de 1e en zijn Adjudant Jelle Roordink namen afscheid en werden op ludieke wijze door hun maatjes ‘De Prutsers’ afgevoerd. Na drie jaar de scepter over ‘Deurdreiersdarp’ gezwaaid te hebben was het de hoogste tijd geworden voor de nieuwe prins, die al twee jaar in de startblokken stond en dat ook nog eens geheim moesten houden.

Feestburcht Gieling was sfeervol aangekleed en DJ Tom Gerritsen uit Wehl verzorgde de muziek.

Recent Posts