Schlagermiddag met “Die Powerhosen” op zondag 14 april 2019

 In Nieuws

Carnavalscommissie ‘Gruosna 838’ presenteert schlagerorkest

Zondagmiddag 14 april is het zover, Die Powerhosen komen naar zaal Gieling in Groessen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Vrijwilligers van CV De Deurdreiers bouwen het podium en kleden het aan met een gigantisch schildersdoek met daarop een prachtig berglandschap. Deze is geschilderd door Marga van Haren-van Kerkhoff (helaas overleden), Theo van Kerkhoff en Bart van Kerkhoff . Het materiaal is geleverd door Henk van Kerkhoff en geschilderd in de werkplaats van het schildersbedrijf van Marc van Kerkhoff. Kortom een prachtige familie-productie.

Tijdens de middag is een mix van nostalgische en hedendaagse schlagermuziek te horen. Het orkest zorgt voor de sfeer die zal doen denken aan oktoberfeesten of aan apres-ski.

Het feest begint om 15:00 uur en zal tot 19:00 uur duren. DJ William Boekhorst praat de middag aan elkaar.

Op de voorverkoopadressen zijn een beperkt aantal kaarten te koop. Via de website en aan de deur is het ook mogelijk om aan kaarten te komen.

De zaal is open vanaf 14:30 uur. Men hoeft niet in lederhosen of in een dirndl jurk te verschijnen, maar dat is natuurlijk wel leuk, alles mag.

Die Powerhosen populair

Het orkest toert al jaren door Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en ook in zuidelijk Nederland treden ze op tijdens oktoberfeesten in grote feesttenten.

Het zangduo Gretchen Grönemaier en Klaus von Königswinter worden begeleid door hun 8-koppige begeleidingsband. Met nummers als Atemlos (Helene Fischer), 99 Luftbalons (Nena), Ich bin wie Du (Marianne Rosenberg), Du (Peter Maffay) weten ze alle leeftijden te vermaken.

Entreekaarten

Entreekaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop via www.deurdreiers.nl en op de voorverkoopadressen: Liemers Fietsen in Duiven, Nijland Q8 station Duiven, Braams Corner Eilandplein Duiven, Sportkantine Loo, Van Ussen tweewielers Zevenaar en Zaal Gieling Groessen. Aan de deur is de entree € 15,00.

 

Recent Posts