Thijs Steentjes en Dani Stokman nieuwe prinsen bij De Deurdreiers Groessen

 In Nieuws

Prins Thijs de 1e en adjudant Jelle Roordink

Zaterdag 9 november bleek dat Thijs Steentjes en Jelle Roordink het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ waren toen ze uit hun mini prinsenburcht stapten. Als Prins Thijs de 1e en Adjudant Jelle regeert het duo een jaar lang over Deurdreiersdarp met hun leus: ‘lekker nemme, wi-j zun niet te temmen!’

Prins Roland (Vedder) de 1e en zijn Adjudant Ralph Meijer namen afscheid en werden door hun vrienden en buren afgevoerd in een badje gehuld in badjassen. Jarenlang stonden ze bekend met hun pronkoptreden onder naam ‘de badjassen’. Feestburcht Gieling was sfeervol aangekleed en DJ Tom Gerritsen verzorgde de muziek.

De jeugd beleefde ’s-middags in jongerensoos Rinoceros een eigen prinswisseling. Daar werd eerst afscheid genomen van Prins Nathan Vedder en Prinses Lotte Wilting. Voor de functies prins en prinses was van ieder één gegadigde, dus was al gauw bekend dat Dani Stokman de nieuwe jeugdprins werd en Jackie  Gieling prinses. De overig functies kwamen door loting tot stand, waaronder het presidentschap dat door Catharina de Jong vervuld mag worden. Tijdens het prinsenbal mochten ze getuige zijn van de onthulling van de ‘grote’ prins.

Recent Posts